hoe het zo kwam - Zeeuws Pink

Ga naar de inhoud

hoe het zo kwam

In 2010 bedachten Hilde en ik samen het plan om een high tea te organiseren, zodat er een mooi sponsorbedrag gestort zou kunnen worden aan Pink Ribbon. Wij leden in die tijd allebei aan borstkanker, we voelden ons lotgenoten. Hilde is tot ons grote verdriet in augustus 2010 op 48 jarige leeftijd overleden.

Ik, Annemiek had beloofd toch verder te gaan met ons idee. Eind 2010 heb ik Peter, de echtgenoot van Hilde, gevraagd om de high tea mede te helpen organiseren. Ook Marianne werd gevraagd om in onze organisatie te stappen. Marianne is ambassadeur bij Pink Ribbon, zij weet hoe en wat bij de stichting Pink Ribbon. Ook Hilde zal er in ons hart en gedachten altijd bij zijn en blijven.

Samen hebben we alles opgestart om in 2011 onze eerste high tea te houden. Dankzij vele sponsors, zowel particulieren als ondernemers, werden twee fantastische middagen georganiseerd met heerlijke hapjes en thee, live muziek, kunst brocante, sieraden, bonbons, een veiling en nog veel meer. De schitterende opbrengst van € 7.500,- euro werd aan de stichting Pink Ribbon geschonken. De Zeeuwse high tea 2011 was dus een groot succes!!! (Zie ook de foto's)
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu