Spank 30-08-2014 - Zeeuws Pink

Ga naar de inhoud

Spank 30-08-2014

activiteiten
Zaterdag 30 augustus geeft disco- soulcoverband SPANK ! in samenwerking met ZEEUWS PINK een benefietconcert. De opbrengst gaat naar de stichting Pink Ribbon. Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker, de patiƫnt, de behandeling en de begeleiding ervan. Er worden projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker gefinancierd met als doel een beter en langer leven.
SPANK ! brengt de vetste soulhits uit de jaren 60 en disco uit de jaren 70 & 80. Lekkere dansbare muziek en een energieke show om naar te kijken. De groep timmert sinds het ontstaan flink aan de weg. SPANK ! probeert boven het maaiveld van coverbands uit te komen. Dit door telkens nieuwe nummers en showelementen toe te voegen en de optredens te verbeteren. SPANK ! is een echte live-band. Dat maakt dat de disco/soul stijl zo af en toe een rauw randje krijgt. Een optreden van SPANK nodigt uit om te dansen. Dit jaar heeft de groep meegedaan aan de voorronde van The European Battle of the Coverbands en is door de vakjury als winnaar uitgeroepen. In september speelt de groep in Tilburg de kwartfinale. SPANK ! werd omschreven als goed, strak, leuke uitstraling, en een zanger en zangeres die de vibe goed over weten te brengen.
Op dit moment geniet SPANK even van een zomerstop. Zaterdag 30 augustus luiden ze de nazomer in met dit concert. Omdat dit het eerste optreden van de nazomer wordt, willen ze het een extra tintje geven door de opbrengst aan een goed doel te schenken.

Voor meer informatie over deze band:  info@spankband.nl of telefoonnummer 06-10787249.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu